Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Близько 4 тисяч таблеток наркотичної дії виявили в автівці на кордоні з Польщею

1/3
Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Мостиського прикордонного загону, близько 4 тисяч таблеток «Subutex» прикордонники виявили в автівці на кордоні з Польщею.

Велику кількість таблеток, які містять активний інгредієнт одного з видів препаратів, так званих опіатів, виявили сьогодні на кордоні з Польщею співробітники Держприкордонслужби. Перевезти пігулки в Україну намагалися наші співвітчизники, заховавши їх в конструктивних особливостях автомобіля.

Про наміри порушників спробувати завезти в Україну чималу кількість нарковмісних таблеток завчасно отримали інформацію співробітники оперативних підрозділів прикордонного відомства. Тож коли двоє чоловіків перетинали кордон «Фольксвагеном» в пункті пропуску «Шегині» прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду. У результаті перевірки інформація підтвердилася. Пігулки ховали в конструктивних особливостях автомобіля, зокрема, під сидінням водія. Всього там знаходилося близько 560 блістерів таблеток «Subutex» по 7 таблеток в кожному. Точна кількість наразі встановлюється.

По даному факту направлено повідомлення до СБУ про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів». Тривають подальші слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ