Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Боднарівка» отримало ліцензію на утилізацію відпрацьованих ртутних ламп

Міністерство екології та природних ресурсів України видало ДП «Боднарівка» ЛКП «Зелений Львів» ліцензію на право здійснення господарської діяльності у сфері поводження з небезпечними відходами, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Таким чином, ліцензія дозволяє збирати, зберігати, обробляти та утилізувати такі види відходів як:

відпрацьовані компактні енергозберігаючі люмінесцентні лампи;

відпрацьовані трубчасті люмінесцентні лампи;

непридатні ртутні термометри.

Відтак, ДП «Боднарівка» запрошує до співпраці суб’єктів господарювання та пропонує свої послуги з утилізації зазначених вище відходів.

Нагадаємо, що рік тому у Львові за грантові кошти ЄС закупили та влаштували лінію із переробки відходів, що містять ртуть, виробництва шведської компанії «МRT». Система обладнана за європейським зразком і є першою та єдиною такою на території України. Потужність лінії – 200 кг/год, тобто близько 500 трубчастих або 800 компактних люмінесцентних ламп за годину. Це дозволяє практично повністю забезпечити відповідними послугами всю Західну Україну.

Додаткову інформацію можна отримати, звернувшись до головного спеціаліста відділу екології управління екології та благоустрою ЛМР Палюх Тетяни Борисівни за телефоном: 297-59-82.

Із питань укладання угод необхідно звертатись безпосередньо до ДП «Боднарівка» за адресою:  м. Львів, вул. Окружна, 56 (тел. 238-40-46).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ