Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богдан Козак: Перереєстрація в партії – це намагання зробити її якісною

Голова ЛОО УНП Богдан Козак заперечив те, що перереєстрація членства в організації пов’язана зі значними електоральними втратами блоку „НУ–НС” на Львівщині, про що було констатовано заступником голови партії Ярославом Джоджиком на Центральному Проводі УНП, що відбувся 2-3 листопада у Києві. Про це Богдан Козак сказав у коментарі „Гал-info”.
„Це не відповідає дійсності. Перереєстрація у партії це здоровий процес, тому що 2006 року, коли ми йшли окремо на вибори, і в 2007 році, коли ми йшли в блоці, ми цього не робили. І так чи інакше такі речі потрібно робити не тільки УНП, а й іншим партіям. Тому що після цьогорічних виборів ми хочемо наповнити нашу роботу не кількістю, а якістю. Живий приклад цьому – польська партія „Право і справедливість”, чисельність якої 15 тисяч осіб і яка приходить до влади. Тому не обов’язково партія має бути такою чисельною, аби прийти до влади”.
За словами Козака, процес перереєстрації спланований на чотири місяці.
„Завтра я їду в Київ, де підніматиметься це питання на Правлінні партії та буде затверджуватися графік перереєстрації, – сказав Богдан Козак. – І ті люди, які дійсно бачать у себе в УНП та розділяють її програмні засади, будуть далі працювати на її розвиток”.
Нагадаємо, минулого тижня Богдан Козак було обрано у число 15 членів Правління проводу – постійного діючого робочого органу УНП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ