Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богдан Козак став головою фракції УНП у Львівській обласній раді

Богдан Козак став головою фракції УНП у Львівській обласній раді — повідомила „Гал-info” прес-секретар ЛОО Української народної партії Ольга Давид.
Сьогодні, 9 листопада, більшість депутатів-членів фракції УНП, одноголосно обрали головою фракції голову Львівської обласної організації Української народної партії Богдана Козака. Заступником голови фракції обрали Ларису Федорів, а  секретарем Олега Немчінова.
„Як відомо, 8 листопада 2006 року, депутат Львівської обласної ради Олекса Гудима провів прес-конференцію, на якій повідомив про своє рішення скласти повноваження керівника фракції. Разом з тим він висунув низку звинувачень керівництву УНП, які однак не зовсім відповідають дійсності. З цього приводу ЛОО УНП вважає необхідним дати низку пояснень та уточнень, — йдеться в повідомленні прес-служби. — 7 листопада 2006 року у Львові побував голова Української Народної Партії Юрій Костенко. Він провів низку робочих зустрічей та провів прес-конференцію, після якої відбулося розширене засідання проводу ЛОО УНП. Одне з найголовніших питань, що розглядалися на засіданні, це питання про процес консолідації правих сил, ініційований Українською народною партією. Крім цього, учасники зборів розглянули питання, ініційоване Олексою Гудимою, про можливості блокування чи об’єднання з іншими партіями. Присутні погодилися, що обласна партійна організація не має інституційного права змінювати рішення щодо стратегії партії, прийняте з’їздом. Провід практично одноголосно, проти проголосував лише Олекса Гудима, прийняв рішення про можливість об’єднання тільки з ідеологічно близькими партіями правого спрямування. А першими у цьому списку є НРУ, КУН, ВО «Свобода» та УРП „Собор”. Тому щонайменше дивно звучать звинувачення у небажанні об’єднання з такою правою організацією, як ВО «Свобода».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ