Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богословська вийшла з Партії регіонів

Народний депутат України від Партії регіонів Інна Богословська заявила, що вона виходить з ПР. Про це повідомляє прес-служба Богословської. "Я виходжу з Партії регіонів і з складу фракції Партії регіонів у парламенті", - заявила вона.

Народний депутат України від Партії регіонів Інна Богословська заявила, що вона виходить з ПР. Про це повідомляє прес-служба Богословської. "Я виходжу з Партії регіонів і з складу фракції Партії регіонів у парламенті", - заявила вона.

У своїй заяві Богословська заявила, що "сьогоднішня політика зовсім втратила сакральність і всі плани потрібно оголошувати публічно. Ні у кого не повинно бути сумнівів, що в Україні почав реалізовуватися план по розділу суверенної і єдиної держави Україна на кілька частин. Чи розуміє це Янукович, заклопотаний своєю владою, - невідомо, але такий план почав реалізовуватися під вивіскою Януковича руками опричників Путіна в Україні. Саме тому головне завдання сьогодні - підняти всіх тих громадян Південно-Сходу, які не хочуть жити в путінській Росії і бути бидлячими козлами в цій быдлячей нео-імперії. Центр і Захід все одно відкинуть страх і масово будуть відстоювати себе і власну країну. Впевнена, що на Південно-Сході серед молоді абсолютна більшість хочуть європейських цінностей, а отже, і їх батьки підтримають своїх дітей", - заявила Богословська.

Богословська зазначила основні вимоги та необхідні дії: "Перше і найголовніше - це створити нову більшість у парламенті і зробити з українського парламенту головний політичний центр України. Всі об'єктивні і суб'єктивні передумови для цього є. Друге - звернутися від нового більшості до спікера парламенту Рибаку з вимогою організувати роботу вищого законодавчого органу країни. Якщо він не згоден або не в силах - він повинен подати у відставку, народ України буде йому вдячний. Третій - відправити у відставку уряд Азарова. Четверте - запропонувати Януковичу варіант, який може вберегти Україну від кровопролиття і зберегти Януковича, членів його сім'ї та найближчого оточення від відплати: негайно звернутися до ЄС про скликання позачергового саміту Україна - ЄС для підписання СА, підписати угоду і подати у відставку", - зазначила Богословська.

Зазначимо, що за словами Богословської з Партії регіонів ще будуть виходити депутати, але вона не хоче називати їх прізвища.

Нагадаємо, що Богосовская очолювала тимчасову слідчу комісію з питань газових контрактів Тимошенко неодноразово заявляла про винуватість Тимошенко.

РБК-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ