Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бондаренко порівняла опозицію з сексотом

У резолюції ПАРЄ немає нічого екстраординарного і цей документ є збалансованим. Про це в ефірі одного з українських телеканалів сказала народний депутат України від фракції ПР Олена Бондаренко.

"Коли ми обговорюємо дану резолюцію, звичайно, є очевидні і передбачувані позиції і опозиції і влади. Влада бачить для себе ті рекомендації, які ми отримуємо від більш досвідчених країн у плані побудови демократичного суспільства як дороговказ. Опозиція, звичайно, буде говорити і сварити нас, що в нашій державі погана ситуація... Робити з цього трагедію – це фактично робити ведмежу послугу своїй країні", - сказала вона.

О.Бондаренко також вважає, що Україна і так "достатньо натерпілись від скандальної поведінки представників опозиції в ПАРЄ".

"Ви знаєте, поведінка представників опозиції в ПАРЄ була схожа на поведінку такого собі сексота, який "настукав" і при цьому зробив хорошу "міну" при поганій грі та сказав, що хоче добра. Все-таки потрібно бути стриманішими в емоціях. Ані ПАРЄ, ані Євросоюз, ані Єврокомісія – це не те місце, де потрібно вирішувати свої особисті політичні інтереси і особисті політичні вигоди", - додала політик.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ