Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Борчиня Тетяна Кіт отримала нагороду кращої спортсменки Львівщини у листопаді

Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський нагородив кращу спортсменку Львівщини у листопаді, а також її тренерів. Урочисте нагородження борчині Тетяни Кіт та її тренерів Ореста Скобельського та Андрія Стадника відбулось у залі засідань стоматологічного медичного центру Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками листопада 2017 року майстра спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Тетяну Кіт. Цим почесним званням Тетяна вшанована за бронзову медаль на першому історичному чемпіонаті світу з боротьби серед спортсменів віком до 23 років, який 21-26 листопада 2017 року відбувся у Бидгощі (Польща).

Титулована представниця львівської школи боротьби, майстер спорту України міжнародного класу, чинна чемпіонка Європи серед жінок віком до 23 років Тетяна Кіт, завдяки блискучій технічній підготовленості не залишила жодних шансів своїм візаві на шляху до п’єдесталу, виборовши бронзову нагороду світового чемпіонату у ваговій категорії до 58 кг. При цьому національна жіноча збірна команда України (U-23) стала другою в командному заліку чемпіонату світу, поступившись лише спортсменкам Японії.

Також у День утворення НОК України в межах заходу відбулося розширене спільне засідання членів колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та Олімпійської ради відділення НОК України у Львівській області, під час якого відбулося не тільки урочисте нагородження найкращого спортсмена Львівщини за підсумками листопада, а й нагородження лауреатів обласного конкурсу серед спортивних журналістів «Львівщина Олімпійська – 2017», нагородження переможців перших чотирьох конкурсів Олімпійської вікторини, вручення свідоцтв про категорійність ДЮСШ області, вручення посвідчень майстрів спорту України, відзнаки кращим за результатами комплексних спортивних Ігор Львівщини-2017, а також обговорення кількох важливих питань, серед яких:

- Підсумки діяльності відділення НОК України у Львівській області у 2017 році;

- Хід підготовки спортсменів Львівщини до ХХІІІ Зимових ОлімпійськихІгор в м. Пхьончхан (Південна Корея, 9-25 лютого2018 року) та ХІІ Зимових Паралімпійських Ігор в м. Пхьончхан (Південна Корея, 9–18 березня 2018 року);

- Стан та перспективи розвитку легкої атлетики в області;

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ