Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Боровик вже каже, що його слова про партію не так зрозуміли

Заступник одеського губернатора Саша Боровик стверджує, що не говорив про створення партії на основі "Руху за очищення" Міхеіла Саакашвілі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я дуже жалкую, що мої відповіді в інтерв'ю були інтерпретовані як проголошення нової партії. Це не відповідає дійсності. Я теж шкодую про те, що мої відповіді інтерпретували як позицію організації або широку думку серед учасників руху та його Координаційної Ради", – написав він.

Боровик також додав, що не представляє ні координаційну раду "Руху за очищення", ні когось з його членів.

Як відомо, раніше в інтерв'ю газеті "Сегодня", а також на своїй сторінці в Facebook Боровик зробив заяву, з якої явно випливав намір створити політичну партію і готуватися до виборів у Верховну Раду.

"Скоро у нас буде політична програма, по суті, – передвиборча. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідери вибиралися б демократичним шляхом", – заявив він.

Пізніше він відредагував свій пост на Facebook, видаливши з нього слово "партійну". Оригінальний пост можна прочитати у історії редагувань на Facebook.

Після цього Саакашвілі в коментарі "Українській правді" спростував намір створити таку партію.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ