Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Боровик збирає одеситів на пікет

Кандидат у мери Одеси Саша Боровик збирає одеситів на пікетування суду, де він оскаржує результати виборів голови міста. Він створив у Facebook подію за назвою "Перше одеське попередження".

Відповідно до повідомлення, прихильники Боровика збираються 28 жовтня о 16:00 перед будівлею Окружного адміністративного суду (Фонтанська дорога, 14).

"На нас чекає перша битва проти злодіїв, які вирішили, що можуть позбавити Одесу вибору. Ми чекаємо кожного, хто любить Одесу, і кому небайдужа доля міста", - заявив Боровик.

Окружний адмінсуд розглядатиме адміністративний позов "про порушення під час підрахунку голосів" у першому турі виборів на посаду міського голови Одеси.

"Ми знаємо, що нас намагаються одурити й украсти в Одеси майбутнє. Брудні старі ігри не пройдуть. Одеса буде вільною! До зустрічі, друзі!", - заявив Боровик.

Він зазначив, що на мітингу вітається державна символіка, але заборонено "будь-які партійні прапори й передвиборну агітацію".

Як відомо, 25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори.

27 жовтня міська виборча комісія в Одесі оприлюднила рішення про те, що вибори мера Одеси виграв чинний голова міської ради Геннадій Труханов, висуванець партії "Довіряй справам".

Боровик є людиною з команди голови Одеської обласної держадміністрації Міхаїла Саакашвілі.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ