Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Бориспіль" підписав угоду з Ryanair

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» підписав зі свого боку договір про умови обслуговування Ryanair і відправив документ в штаб-квартиру лоукостера, - Еспресо.

Про це у Facebook повідомив директор аеропорту Павло Рябікін.

"Сьогодні ми зі своєї сторони підписали договір з Ryanair і відправили до головного офісу авіакомпанії. Це зайняло у нас менше двох тижнів з моменту зниження вартості базового збору за пасажирське обслуговування (зміна до наказу Міністерства інфраструктури), що було основним стримуючим фінансовим чинником", - написав Рябікін.

Він також зазначив, що договір погоджено всіма службами аеропорту та зовнішніми аудиторами.

"Чи всі бажання Ryanair відображено в контракті? Більшість, але не всі. Зокрема на напрямок Київ-Лондон знижка у 80% не надається, оскільки цей напрямок для аеропорту "Бориспіль" не є новим", - додав директор.

Раніше повідомлялося, що лоукостер Ryanair отримає знижку до $7,5 вартості авіазбору з обслуговування на нових для аеропорту Бориспіль напрямках.

Нагадаємо, 15 березня було оголошено, що ірландський лоукостер восени 2017 року почне польоти чотирма маршрутами з Києва до Британії, Нідерландів та Швеції (у аеропорти міст Лондон, Манчестер, Ейндховен і Стокгольм). Також авіакомпанія планує відкрити з аеропорту Львів рейси до 7 міст.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ