Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

Бойовик з Луганщини розповів про безчинства в ОРДЛО

9 травня, поблизу населеного пункту Сокільники військовослужбовці одного з підрозділів Збройних Сил України сил АТО затримали бойовика незаконного збройного формування. При собі найманець мав зброю, боєприпаси, засоби захисту та інше військове спорядження. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Затриманим виявився громадянин України, раніше засуджений, Олійник Антон Євгенійович, 31.03.1989 р.н., який проживає у м. Антрацит. Впродовж тривалого часу він воював на боці незаконних збройних формувань і брав участь в злочинах проти військовослужбовців Збройних Сил України.

Під час спілкування він розповів про те, що відбувається в лавах незаконних збройних формувань, що безчинствують на тимчасово окупованій території Луганської та Донецької областей. Зокрема, за його словами, в підрозділах російсько-терористичних військ склалася атмосфера особистісного збагачення ватажків бандформувань, їх жорстокого ставлення до обдурених кремлівською пропагандою підлеглих.

Затриманий також розповів про те, що у багатьох підрозділах панує низька виконавча дисципліна та часто виникають конфлікти на ґрунті вживання спиртних напоїв та наркотичних речовин.

На даний час проводяться слідчі дії органами СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ