Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Бойовика "ДНР" засудили до 8 років в'язниці

Дзержинський міський суд Донецької області засудив до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна бойовика терористичної організації "ДНР". Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Маріуполя у лютому 2016 року виїхав до тимчасово окупованого Донецька, де свідомо з’явився до так званого "військкомату днр" та вступив до одного з незаконних збройних формувань терористів. У його складі бойовик, отримавши прізвисько "Гіря", чергував на спостережних пунктах терористів, з яких обстрілював українських військових", - йдеться в повідомленні.

Бойовик також отримував завдання висуватися до позицій сил АТО для збору інформації про дислокацію і маневри військової техніки та особового складу. Зловмисник був затриманий в ході однієї з таких "вилазок" поблизу села Павлопіль Донецької області.

Суд визнав терориста винним в злочинах, передбачених ч.1 ст. 258-3 (Створення терористичної групи чи організації) і ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) КК України.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ