Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Бойовики катували блогерку-інваліда: плоскогубцями ламали пальці

"13 липня у м. Луганську під час перетину лінії розмежування в районі КПВВ Станиця Луганська, на блокпосту бойвиків ЛНР, представниками т.зв. «МДБ ЛНР» була затримана український блогер, Луганчанка Сурженко Людмила (псевдонім у соцмережах Людмила Ясная https://www.facebook.com/millayasna)", - про це на своїй сторінці на ФБ написав заступник голови Луганської ОДА Юрій Клименко

Юрій Клименко: "Приводом для затримання стало невиконання Л.Сурженко команд бойовиків (зазначена особа є інвалідом дитинства по слуху, користується слуховим апаратом, на якому на той час вийшли з ладу акамулятори). 

У подальшому МДБ ЛНР здійснювало тиск на вказану нашу громадянку, у тому числі фізичний (плоскогубцями пошкоджено палець на руці) з метою оприлюднення у подальшому відео із її “зізнаннями” у роботі на українські спецслужби.

29 липня 2017 року Л.Сурженко було відпущено на волю, їй самостійно вдалось перетнути КПВВ Станиця Луганська у важкому психологічному стані, після чого їй надано необхідну медичну допомогу. 
Очевидно, що терористи продовжують практику протиправного затримання людей, фізичного та психологічного тиску на них. 

Обласна влада надає Людмилі всю необхідну допомогу. Підготовлені звернення до міжнародних організацій та судових інстанцій з приводу кричащого порушення прав людини! Черговий матеріал для гаазського трибуналу)))".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ