Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики обстрілюють сили АТО з мінометів: є поранений

Бойовики обстріляли опорні пункти Збройних Сил України 6 разів. У половині випадків противник застосовував міномети різних калібрів. Поранено українського військовослужбовця, - прес-центр штабу АТО.

Ситуація у районі проведення АТО залишається складною. Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати перемир’я на всій лінії зіткнення. У порівнянні з попереднім днем кількість ворожих збройних провокацій зменшилася.

"На Луганському напрямку вдосвіта ворог обстріляв із 82-мм мінометів та озброєння БМП наші підрозділи у районі Зайцевого. Також, зранку, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі 120-мм міномету по оборонцях Новолуганська. А з 82-мм – по наших укріпленнях поблизу Новотошківського.

На Донецькому напрямку, на різних ділянках фронту, противник активно застосовував увесь спектр піхотного озброєння. Під обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили захисники Широкиного, а з гранатометів, озброєння БМП і стрілецької зброї були обстріляні українські позиції поблизу Мар’янки", - йдеться у повідомленні.

Зважаючи на те, що ворожий вогонь був досить щільним, майже на кожен обстріл військовослужбовці Збройних Сил України відповідали агресору прицільним вогнем.

У результаті ворожих обстрілів один український воїн зазнав поранення. Йому була надана невідкладна медична допомога, після чого він був оперативно доставлений до військової медичної установи. Загрози його життю не має.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ