Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики передали ОБСЄ тіло загиблого спостерігача, - ЗМІ

Терористи "ЛНР" передали тіло загиблого спостерігача Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ співробітникам СММ на підконтрольну Україні територію.

"Тіло спостерігача ОБСЄ передано українській стороні", - повідомив уповноважений представник ЛНР" на мінських переговорах Владислав Дейнего, пише "ТАСС" з посиланням на информресурси сепаратистів.

Нагадаємо, 23 квітня автомобіль місії ОБСЄ підірвався на міні в районі села Пришиб в окупованій частині Луганської області. У результаті вибуху загинув спостерігач-громадянин США, двоє співробітників місії – громадяни Чехії та Німеччини – з пораненнями були доставлені до лікарні в окупованому Луганську.

Бойовики терористичної організації "ЛНР" відразу ж після інцидента звинуватили Збройні сили України в обстрілі патруля, однак незабаром визнали, що автомобіль підірвався на протитанкової міни. У СЦКК відзначили, що в момент інциденту режиму припинення вогню дотримувалися як українські військовослужбовці, так і бойовики російсько-терористичних формувань.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ