Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики потрапили в оточення в районі Бахмутської траси

У зоні АТО найнапруженіша ситуація зберігається на Луганському напрямку, де під вогнем бойовиків опинилися позиції ЗСУ в районі Бахмутської траси. У такий спосіб ворог намагається вибити наші позиції із двох панівних висот. Українські воїни надійно тримають позиції і загрози нема. Про це сьогодні, 12 червня, у коментарі Гал-інфо розповів співголова ГІ «Права справа», воєнний експерт Дмитро Снєгирьов.
Фото з Новости Одессы.

Як зазначив Дмитро Снєгирьов, українські військові з трьох сторін оточили зайняте ворогом с. Жолобок.

«Ситуація така, що ворогу залишається лише два варіанти: або вони підуть звідти самі, або ж будуть відходити з боєм. Незважаючи на їхнє складне становище, вони намагаються підтягнути туди важку техніку», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Водночас він наголосив, що всі операції ЗСУ поблизу Бахмутської траси не суперечать Мінським домовленостям, оскільки територія, на якій проходять військові дії, згідно з цими домовленостями має перебувати під контролем України.

Як зазначив Дмитро Снєгирьов, у соціальних мережах бойовики повідомляють про великі втрати саме на цій ділянці. Лише за один день українській армії вдалося ліквідувати більше як десять бойовиків.

Також Дмитро Снєгирьов зазначив, що українські військові повністю взяли під контроль район «Спартак» у Донецьку.

«Наразі наші не поспішають підтверджувати цю інформацію, але у стані ворога вже починають поширюватись панічні настрої, адже йдеться про передмістя Донецька», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Нагадаємо, що згідно з повідомленням прес-центру штабу АТО, у зв'язку з тим, що російсько-терористичні банди продовжують застосовувати зброю проти українських воїнів, оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається складною. За минулу добу бойовики 67 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗС України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ