Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики порушили перемир’я 6 разів, втрат серед ЗСУ немає

Від опівночі, незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир’я. Більш ніж у половині випадків сили АТО давали противнику адекватну відповідь. У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець сьогодні не постраждав., - повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Ситуація у районі АТО не зазнала суттєвих змін. Російсько-окупаційні війська на різних ділянках фронту продовжують обстрілювати оборонні укріплення сил АТО застосовуючи піхотне озброєння та міномети.

"На Луганському напрямку 12 мін калібру 82-мм бойовики випустили по наших позиціях поблизу Травневого, ще 8 – у районі Луганського. Ворожі обстріли з гранатометів та стрілецької зброї двічі зафіксовано у районі Кримського.

На Донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї противник обстріляв оборонців Тарамчука і Авдіївки, а захисників Мар’їнки – зі стрілецької зброї і озброєння БМП.

На Примор’ї зі 120-мм міномету, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП окупанти вели вогонь неподалік Павлополя, а з піхотного озброєння біля Водяного", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ