Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики посилюють свої позиції на маріупольському напрямку — Тимчук

Російсько-терористичні війська на приморському напрямку посилюють свою тактичну групу на ділянці Докучаєвськ – Олександрівка, повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Від Стили на північний захід окупанти перекидають засоби матеріально-технічного постачання, техніку і озброєння. Фіксувалася перекидання в район Докучаєвська до 15 одиниць автотранспорту, 3-х од. МТ-ЛБ і 2-х одиниць БМП-1 у супроводі 2-х Уралов", - написав він у Facebook.

Тимчук зазначив, що на південь від селища Олександрівка фіксується артилерійська група противника: чотири гармати Д-30А та три одиниці 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика". На маріупольському, луганському напрямках і в авдіївській промзоні бойовики продовжують використовувати танки, міномети та артилерію, заборонену Мінськими домовленостями.

 Тимчук додав, що в районі Старомихайлівки продовжує оперувати мобільна група бойовиків з 120-мм мінометами. Так в районі Авдіївки окупанти вели вогонь з 122-мм і 152-мм ствольної артилерії, використовуючи також міномети 120-мм і 82-мм.

Тимчук підкреслив, що танки бойовиків двічі відкривали вогонь по позиціях сил АТО з замаскованих позицій.

Раніше повідомлялося, що під час зустрічі "Нормандської четвірки" в ніч на 20 жовтня учасники зустрічі в Берліні погодилися з безальтернативністю Мінських домовленостей і домовилися про спільну розробки "дорожньої карти" - їх реалізації. Крім того, лідери країн попередньо домовилися про продовження роботи з розведення військ на 4-х ділянках ліні.

DT.UA 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ