Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

Бойовики продовжуть знушатись з цивільних: вчинено наїзд на літніх людей

З боку російських окупантів продовжуються безкарні злочини щодо цивільного населення. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

В смузі відповідальності 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК одним із високопосадовців з числа “російських кураторів” було скоєно ДТП, в результаті якої важко травмовано двох цивільних осіб похилого віку. Військового злочинця до відповідальності не притягнуто.

Також у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ через відсутність мотивації, незадовільні умови несення служби та знущання російських офіцерів над підлеглим особовим складом зберігається тенденція до дезертирства та відмови від продовження контракту військовослужбовцями. 

Так, в 3 окремій мотострілецькій бригаді (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ близько 10 осіб відмовились від продовження військової служби та укладання нового контракту.
В одному з підрозділів 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК військовослужбовець зі зброєю самовільно залишив пост та убув у напрямку кордону з РФ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ