Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики продовжують обстрілювати з артилерійських гармат с. Водяне

1/2
17 листопада 2017 року офіцери-спостерігачі спостережної групи «Маріуполь» української сторони СЦКК провели фотофіксацію випадків порушення режиму припинення вогню із застосуванням артилерійських систем великого калібру НЗФ ОРДО по будинках мирних мешканців у населеному пункті Водяне. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Напередодні, 16 листопада, з 18.55 до 19.45 за напрямком Саханка – Водяне два боєприпаси артилерійських систем калібру 152 мм влучили в житловий сектор в районі вулиць Північна, 11 та Дачна, 13 зазначеного населеного пункту.

Внаслідок розривів в житловому будинку осколками пошкоджено стіни, вікна та дах. На території земельних ділянок з нежитловими будинками зафіксовано воронки від розривів снарядів. На щастя, серед місцевих мешканців постраждалих немає.

Українська сторона СЦКК засуджує дії НЗФ ОРЛО щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Такі дії керівництва ОРЛО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ