Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики стали частіше використовувати важке озброєння у зоні АТО

Минулого тижня основна активність російсько-окупаційних угруповань фіксувалась у темну пору доби, але вже декілька днів поспіль бандити ведуть вогонь по наших позиціях без часових обмежень, використовуючи все частіше важке озброєння, - повідомив прес-центр штабу АТО.

У зоні АТО не зменшується інтенсивність обстрілів позицій Збройних Сил України. 

"Сьогодні, близько 8 ранку, у районі Широкиного та Водяного бойовики майже пів години били по українських позиціях з артилерії калібру 122 міліметри. Одночасно по наших укріпленнях на підступах до Широкиного бандити випустили 5 снарядів з переносної реактивної пускової установки Град «Партизан». 

На Донецькому напрямку з опівночі ворог 4 рази обстрілював наші опорні пункти у районі Авдіївської промзони. Здебільшого противник використовував гранатомети та великокаліберні кулемети. 
На Луганському напрямку злочинці застосовували 120-міліметровий міномет на околицях Новоолександрівки, а у районі Кримського били з гранатомету", - йдеться у повідомленні.

Щоразу наші бійці вогнем у відповідь оперативно і жорстко придушували намагання ворога розпочати довготривалі бойові дії. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ