Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики в Донбасі збираються підірвати свої позиції на камеру LifeNews – розвідка

Російсько-терористичні війська готуються здійснити провокацію і підірвати одну з власних передових позицій в районі села Нижнє Лозове, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"12 серпня у смузі відповідальності 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ проведена підготовка підриву однією з власних передових позицій в районі Нижнього Лозового, підрив планується здійснити 13 серпня в присутності кореспондентів російського телеканалу "LifeNews" як свідчення безпідставного використання силами АТО артилерії великого калібру", - повідомляють в управлінні.

Таким чином російська сторона планує звинуватити Україну в недотриманні Мінських домовленостей.

Напередодні Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що противник планує масштабні провокаційні дії по всій лінії зіткнення на сході України, щоб звинуватити Україну в недотриманні Мінських домовленостей. Також президент України Петро Порошенко провів нараду з силовиками і доручив привести у підвищену боєготовність силові структури поблизу адміністративного кордону Херсонської області та окупованій Автономної Республіки Крим та по всій лінії зіткнення в Донбасі.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ