Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики викрали та вбили вантажника на пункті пропуску "Станиця Луганська"

У Луганській області на КПВВ "Станиця Луганська" проросійські бойовики викрали двох чоловіків, які підробляли вантажниками, - повідомила Харківська правозахисна група.

Пєтухов Микола 1995 року народження допомагав людям переносити сумки між КПВВ "Станиця Луганська" з української сторони до пункту пропуску з боку бойовиків. Останній рік це був єдиний дохід хлопця і його літньої матері.

31 серпня близько полудня Микола пройшов КПВВ з боку України. Далі на пункті пропуску з боку бойовиків його зупинили озброєні люди, які про щось розпитувати хлопця. Далі озброєні бойовики відвели Миколу в сторону. З того моменту зв’язок з Миколою Пєтуховим обірвалася і понині про нього нічого не відомо.

Мама викраденого хлопця звернулася за допомогою в ОБСЄ і Харківську правозахисну групу з проханням про допомогу.

Тиждень тому за таких же обставин на КПВВ "Станиця Луганська" з боку бойовиків був викрадений молодий хлопець, який також був вантажником. На даний момент родичі повідомили тільки його ім’я - Олексій. Через три дні труп молодої людини зі слідами насильницької смерті було знайдено біля одного з кафе в окупованому Луганську.

Харківська правозахисна група

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ