Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики вивозять обладнання з Алчевського меткомбінату, - розвідка

Головне управління розвідки України зафіксувало демонтаж та вивезення бойовиками обладнання з території Алчевського металургійного комбінату. Про це інформує прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

«Продовжується знищення інфраструктури та промислових об'єктів на тимчасово окупованих територіях Донбасу. 3 травня ц.р. військовослужбовцями 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ розпочато демонтаж та вивезення обладнання з території Алчевського металургійного комбінату», - йдеться у повідомленні. 

Водночас зафіксовано постачання пально-мастильних матеріалів з території РФ. До бази зберігання пально-мастильних матеріалів (Ровеньки) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ прибуло чотири цистерни (200 тонн) з дизельним пальним.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм та 122-мм РСЗВ “Град” у районах Первомайська та Озерянівки.

Також зафіксовані чергові втрати особового складу 2 АК (Луганськ) ЗС РФ: 3 травня внаслідок необережного поводження з бойовими вибуховими речовинами загинув один військовослужбовець 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве). 

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ