Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики зазнали серйозних втрат після атак на донецький аеропорт, - Тимчук

Терористи після спроб штурму аеропорту в Донецьку зазнали серйозних втрат і відступили.

Про це повідомив у Фейсбуці керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

«Після активних бойових сутик в районі аеропорту у Донецьку батальйони терористів «Оплот» і «Схід» зазнали серйозних втрат, після чого тимчасово припинили участь в активних бойових діях. Нині ці бандформування проходять доукомплектування і поповнення бойовою технікою за рахунок ресурсів, що прибувають з РФ», - написав він.

Тимчук додав, що за минулу добу інтенсивність обстрілу українських позицій знизилася. «За минулу добу російсько-терористичні війська помітно знизили активність. Зафіксовано близько 30 обстрілів позицій сил АТО. Основна активність відзначена на Донецькому і Дебальцевському напрямах. Також сталося два бойових зіткнення в районі аеропорту у Донецьку», - відзначив він.

Зокрема, терористи завдавали ударів по блокпостах і укріпрайонах українських військ близько н.п. Авдіївка - 5 обстрілів; донецький аеропорт і н.п. Малоорлівка - по 4 обстріли; біля н.п. Миколаївка - 3.

Також бойовиками були атаковані позиції сил АТО близько н.п. Гранітне, Красногорівка, Піски, Тоненьке, Рідкодуб, Нікішине, Дебальцеве.

ukrinform.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ