Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

«Божевілля» у Луцьку: одна за одною сталися ДТП. Фото

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. Аварія трапилася 7 листопада на проспекті Перемоги приблизно о 19:45.

Як повідомило видання ВолиньРost, учасниками дорожньої пригоди стали легковик "Лада Самара" та два фургони Renault Rapid і Peugeot Partner, які рухалися в бік стадіону "Авангард".

За словами очевидців, перед зупинкою біля ДТСААФу "Лада" почала зменшувати швидкість, водій Renault не встиг відреагувати і врізався в "Ладу".

За мить в задню частину Renault врізався Peugeot.

Очевидно, що найбільше в ДТП постраждало Renault. Особливо значні ушкодження спереду: майже відлетів бампер та розбилися фари.

О 19:58 на місце аварії приїхали міліція і швидка. Лікарі оглянули двох дітей, які були в середній машині. В першому автомобілі також була дитина, але її не оглядали.

Станом на 20:13 на місці аварії ще працювали ДАІшники та стояла карета "швидкої допомоги".

Приблизно о 20:20 на перехресті вулиць Шевченка та Богдана Хмельницького  трапилась ще одна дорожньо-транспортна пригода за участі вже двох автомобілів, повідомляє ВолиньРost.

Як стверджують свідки, автомобіль Chevrolet Aveo рухався із вулиці Шевченка та зіткнувся із мікроавтобусом Opel Vivaro, який повертав на вулицю Богдана Хмельницького із проспекту Волі. В обох автомобілів – пошкодження кузовів.

Так, у Chevrolet – побитий правий бік та фара. Мікроавтобус також пом’ятий з правого боку, побита фара та «вивернуте» колесо.


Як розповіли очевидці, у ДТП ніхто не постраждав. Станом на 20:40 на місці аварії працювали правоохоронці.


Аби не створився затор, маршрутки почали відправляти вулицею Шевченка.

Фото - ВолиньРost.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ