Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Британія не скасує візит Трампа попри мільйонну петицію та протести, - ЗМІ

Уряд Великої Британії не скасує державний візит до країни президента США Дональда Трампа, оскільки такий жест "перекреслить" усі домовленості, досягнуті британським прем'єр-міністром Терезою Мей під час її візиту до США. Про це повідомляє The Telegraph з посиланням на джерело на Даунінг-Стріт, знайоме із ситуацією.

"Джерело підтвердило, що Мей не анулює запрошення президенту США Трампу, оскільки це залишається "головним чином в національних інтересах"", - йдеться у повідомленні.

Так, за даними джерела, скасування візиту Трампа буде "популістським жестом" та "перекреслить" усі домовленості, досягнуті Терезою Мей під час її візиту у США минулого тижня.

Як повідомляв Укрінформ, у Великій Британії число підписів під петицією щодо заборони президенту США Дональду Трампу прибути до країни з державним візитом вже перевищило один мільйон осіб.

Як відомо, після введення в США президентського указу, який обмежує в'їзд жителям семи країн з переважно мусульманським населенням, людям почали відмовляти в реєстрації на авіарейси та затримувати в аеропортах США під час прибуття. Під обмеження потрапили Ірак, Іран, Ємен, Лівія, Сирія, Сомалі і Судан.

Тим часом федеральні судді почали блокувати розпорядження Трампа щодо імміграційних обмежень.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ