Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Британський принц Гаррі одружується

Британський принц Гаррі та американська акторка Меган Маркл вирішили одружитися. Пара познайомилася влітку 2016 року і спершу приховувала свої стосунки від ЗМІ, - DW.

Заручини відбулися в листопаді. Весілля заплановане на весну 2018 року. Подружжя житиме в Кенсінгтонському палаці в Лондоні. Принц Гаррі вже отримав благословення від батьків Меган. Інші деталі щодо весілля мають повідомити згодом.

Принцу Гаррі 33 роки, Меган Маркл - 36. У вересні акторка вперше прокоментувала свої стосунки з принцом. У інтерв'ю журналу "Vanity Fair" Маркл розповіла, що познайомилася з Гаррі в липні 2016 року в Лондоні. Пара півроку приховувала свої стосунки від ЗМІ.

Королева Єлизавета ІІ і герцог Единбурзький заявили, що "раді за пару і бажають їм щастя". Брат Гаррі принц Вільям та його дружина Кетрін, герцогиня Кембриджська, написали на Twitter, що "познайомитися з Меган і бачити, які вони з Гаррі щасливі, було чудово".

Меган Маркл знімалася в низці кінострічок і в популярних телесеріалах. Вона народилася в Лос-Анджелесі, навчалася в штаті Іллінойс та жила певний час у Канаді. Маркл розлучена з 2013 року.

DW

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ