Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Буба не остерігається переформатування рідної комісії вважаючи, що так треба зробити зі всіма комісіями

Депутат облради від „Батьківщини”, голова комісії з питань використання земель та регулювання земельних відносин Євген Буба не здивований загостренням уваги до переквотування обласних комісій, яке на наступній сесії обласної ради пообіцяв здійснити голова облради Мирослав Сеник. Про це Буба повідомив у коментарі „Гал-info”.
„На президії Сеник нічого не говорив про це, – сказав Буба. – Але ще раніше, під час телепередачі „Віч-на-віч” я згадував про те, що можливо буде переформатування комісії”.
Водночас Буба зауважив, що переквотування варто би здійснити в всіх комісіях „починаючи з медичної комісії і комісії освіти”. Хоча, за словами Буби, про теперішній склад комісій було домовлено між партіями ще раніше і в такому складі комісії мали б гарантувати прозорість їхньої роботи.
Нагадаємо, учора Мирослав Сеник домовився з представниками депутатського корпусу про те, під час чергової сесії обласної ради питання про заступника голови обласної ради не буде поставлено на голосування до вирішення питання переформатування комісій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ