Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Будемо звільняти, - Середа про підлеглих

«У нас є підрозділи, де я раніше поміняв керівників. Але, на жаль, я бачу, що вони не справляються з роботою. Напевне, будемо змінювати...», - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа 6 липня під час брифінгу.

Фото: Олена Ляхович

«Наразі ще немає інформації щодо діяльності керівників цих підрозділів за півріччя. Проте я мав особисту розмову, під час якої вони запевнили мене, що за цими звітами я побачу позитивні показники. Тому спершу я хочу подивитися, чи правду вони мені кажуть чи ні. Думаю, що до кінця цього тижня звіт буде. А вже наступного - ми проведемо підсумкову нараду, де й приймемо остаточне рішення", - повідомив Валерій Середа.

Щодо протиправної діяльності працівників поліції Валерій Середа запевнив: "На такі факти ми будемо реагувати жорстко. Нехай пізніше судяться, нехай роблять, що хочуть. Навіть якщо їх суд поновить на посаді, це вже на совісті суду. Але ці особи будуть під контролем та у нашому полі зору. Будемо ще раз і ще раз звільняти їх".

Фото: Олена Ляхович

Також він оцінив діяльність Сихівського підрозділу: "Свого часу до нас надійшла інформація щодо незаконних дій керівництва Сихівського підрозділу. І вже незабаром ця особа була затримана. Сьогодні за показниками роботи, за рівнем розкриття злочинів у цьому районі є позитивні зрушення. Наразі я задоволений роботою, адже бачу, що є прогрес".

Валерій Середа нагадав: «Коли я в грудні став виконувати обов’язки керівника, у той час була гучна справа щодо працівників карного розшуку, які скоїли певні злочинні дії. Тоді арештували чотирьох чоловік. Багатьох правоохоронців тоді звільнили. І вже буквально за тиждень на вокзалі ми затримали ціле злочинне угрупування поліцейських, які вчиняли більш ніж посадові правопорушення - бандитські вчинки.

Фото: Олена Ляхович

Також очільник поліції Львівщини додав: «Повертаючись до питань персоналу, то наразі ми починаємо впроваджувати програму кадрового менеджменту спільно з консультативною місією Євросоюзу. Діємо разом з львівським офісом. Програма розбита на чотири етапи. Зараз комісія вивчає нашу організацію керівництва, роботу у різних підрозділах. Розпочали з нашого Управління. Як експерти, вони дадуть загальну оцінку та запропонують своє бачення удосконалення системи".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ