Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Будівельники відновили Скнилівський міст і облаштовують під’їзні шляхи

Станом на четвер, 25 червня, на шляхопроводі автомобільної дороги Західний обхід м. Львова на ділянці км 7+222 село Холодновідка будівельники завершили роботи з відновлення конструкцій і перейшли до облаштування гідроізоляції та під’їзних шляхів, на яких опісля покладуть асфальтобетон.

У планах будівельників також встановити бар’єрні та перильні огородження і розширити земляне полотно на підході до шляхопроводу.

Упродовж двох місяців будівельники провели монтажні роботи чотирьох залізобетонних консольних балок, попередньо змонтували чотири крайні балки моста, замінили зношені елементи моста,  забетонували два із чотирьох прольотів, провели монолітизацію плит, з’єднали старі і нові балки Скнилівського шляхопроводу.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ "ЗахідТрансБуд" на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно з кошторисно-проектною документацію вартість ремонтних робіт становить 11,5 мільйона гривень.

Рух через шляхопровід повністю перекрили у лютому 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово призупиняли через повну відсутність фінансування робіт минулого року.

Шляхопровід через залізничні колії на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід м. Львова км 7+222 с. Холодновітка, Пустомитівського району спорудили 1963 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ