Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Будівництво біля парку «Знесіння» законне, – забудовник

ТзОВ «АрхіБуд» представило усю необхідну для проведення будівельних робіт дозвільну документацію по вул. Довбуша, 15.

«Інформацію, що поширили ЗМІ, можемо сміливо назвати неправдивою, оскільки у ТзОВ «АрхіБуд» є уся необхідна для забудови орендованої земельної ділянки документація. У прес-службі ЛМР повідомлялося, що міська інспекція ДАБК не видавала дозволів на початок будівельних робіт. Проте договір оренди ділянки від 11 грудня 2008 року із знесення будівель та споруд належить на праві власності ТзОВ «Архібуд» ще з 2007 року. Містобудівне обґрунтування погоджене начальником відділу містобудування та архітектури ЛМР, начальником відділу земельних ресурсів ЛМР, начальником управління охорони історичного середовища м. Львова, головним санітарним лікарем.

Рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради №664 від 11 червня 2010 року затверджено історико-містобудівне обґрунтування, а також містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки на проектування та будівництво ТзОВ «АрхіБуд» готельно-рекреаційного комплексу зі знесенням будівель та споруд. Проектна документація на «Готельно-рекреаційний комплекс на вул. Довбуша, 15 в м. Львові» в кількох томах, розроблена Проектно-будівельною фірмою «Івер» отримала позитивний висновок №14-02914-10 комплексної державної експертизи. Забудовник отримав Технічні умови на інженерне забезпечення готельно-рекреаційного комплексу, та звісно зареєстрував Дозвіл на виконання будівельних робіт від 26 травня 2011 року.

З дирекцією парку «Знесіння» також досягнуто порозуміння стосовно початку будівельних робіт. Наявне також судове рішення, яке встановлює правову преюдицію, що парк «Знесіння» не має жодного відношення до земельної ділянки по вул. Довбуша, 15, передану в оренду ТзОВ «АрхіБуд», на якій розпочались будівельні роботи», – повідомили у прес-службі забудовника.

У забудовника додали, що 8 листопада міська ДАБІ провела позапланову перевірку на ділянці забудови. Представниками забудовника були надані усі копії документів на усну вимогу інспектору ДАБІ м. Львова, жодних порушень виявлено не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ