Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Будинок, в якому згорів дідусь, підпалив його онук

У Львові 27–річний онук загиблого під час пожежі пенсіонера облив бензином та підпалив будинок, у якому мешкав разом з родичами. Про це повідомили Відділі комунікації поліції Львівської області.

Варта1

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України, правоохоронці встановили, що зловмисник підпалив будинок внаслідок побутового конфлікту, який виник між ним та його родичами.

Попередньо встановлено, що онук, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, облив бензином підвальне приміщення будинку, коридор, вхідні двері та підпалив. Виникла пожежа, під час якої загинув 73–річний власник помешкання (попередньо встановлена причина смерті – отруєння чадним газом), а його 82–річна дружина у важкому стані була госпіталізована.

Варта1

Родина проживала у спільному будинку з різними входами. Внаслідок пожежі будинок згорів.

Наразі правоохоронці опитують зловмисника. Проводяться слідчі дії. Санкція статті, за якою відкрито кримінальне провадження передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Нагадаємо, сьогодні 25 серпня о 02:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Федьковича, 31 в одноповерховому житловому будинку.

На місце подій негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи. Під час здійснення розвідки пожежі рятувальники виявили у помешканні тіло власника, 1940 року народження. Внаслідок пожежі отруєння продуктами горіння отримала дружина власника,  1945 року народження.

Пожежу локалізували о 03:24 та повністю ліквідували о 03:46. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та перекриття на площі 50 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 22 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки.

Потерпілу госпіталізовано у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ