Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бухгалтер обікрала підприємство на суму понад 130 тисяч гривень

За матеріалами відділу організації боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Управління податкової міліції ДПА у Львівській області 29.05.2008 р. порушено кримінальну справу за ст.191 ч.4 КК України. Гр. Б., перебуваючи в довірчих відносинах з гр. Є. та маючи доступ до банківських рахунків, зловживаючи службовим становищем, заволоділа грошима гр. Є. в сумі 134,5 тис. грн.
 Згідно заяви генерального директора ТзОВ «К» гр. Є. у 2007 та січні 2008 року, бухгалтер ТзОВ «К» гр. Б. шляхом зловживання службовим становищем склала завідомо неправдиві документи, а саме 13 грошових чеків про отримання готівки від імені гр. Є. на загальну суму 134,5 тис. грн., без відома та згоди останнього, в яких також підробила підписи від імені гр. Є.
В подальшому гр. Б. отримала на підставі вищевказаних підроблених чеків у відділені ВАТ СКБ «Дністер» кошти з розрахункового рахунку гр. Є. на загальну суму 134,5 тис. грн.
Отримані внаслідок незаконного заволодіння кошти гр. Б. використала на власні потреби.
Ведеться розслідування кримінальної справи, проводяться заходи та збір матеріалів щодо порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст.209 КК України.
Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ