Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Буковель" продадуть з аукціону

Державне підприємство Система електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ) розпродаватиме на аукціоні активи, які знаходяться на балансі націоналізованого банку, - НВ Бізнес.

Про це повідомив НВ Бізнес генеральний директор СЕТАМ Віктор Вишньов під час інтерв'ю.

У відповідності до нової стратегії, СЕТАМ зосередиться на співпраці із банками щодо реалізації майна, яке знаходиться у них на балансі.

"Це майно, яке вже перейшло на баланс банку, і вони хочуть його реалізувати, - каже Вишньов. - Найкраще, що у нас планується, це укладання договору із Приватбанком. Це перший банк з такими об'ємами активів. Там буде близько 2 тис. об'єктів до реалізації".

За його словами, мова йде не лише про реалізацію таких активів, як квартири, офіси, відділення банку, але й про великі інфраструктурні об'єкти.

"Це буде гірськолижний курорт Буковель. Це буде тренувальна база та стадіон Дніпро. Це буде декілька великих бізнес-центрів, зокрема, у Дніпрі", - каже Вишньов.

"Я ще не знаю що там з іноземними активами [ПриватБанку], але у вимогах до електронних майданчиків було зазначено необхідність мати агента, який буде робити передпродажну підготовку. А ми тісно співпрацюємо із міжнародним агентом, який буде пропонувати крупні об'єкти іноземним інвесторам", - розповідає гендиректор СЕТАМ про майбутній розпродаж активів колишніх власників ПриватБанку Ігора Коломойського та Генадія Боголюбова.

За словами Вишньова, оцінки таких активів в СЕТАМі ще не мають. "Є певні нормативи, за якими оцінюється готельний бізнес, туристичний бізнес. Тут рахунок буде на мільярди гривень", - запевняє він.

НВ Бізнес

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ