Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Буквально засипав сміттям найкрасивіше європейське місто України, - Порошенко про Садового

«Я не чув від Президента таких слів», - так міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував заяву Президента України Петра Порошенка, що «Самопоміч», виступивши співорганізатором торгівельної блокади ОРДЛО, таким чином відволікає увагу суспільства від сміттєвого провалу свого лідера.

Андрій Садовий: «Я не чув від нього таких слів. Президент прекрасно поінформований про ситуацію і на сході, і на заході. Він прекрасно знає, що Львів і оця агломерація міста Львова продукує вдень 600 тонн відходів кожного дня. Ці відходи треба кудись вивозити. От вони знають про це, стоять з боку і посміхаються. Ну як ви там, львів’яни, справитеся? Коли ж ви там на колінах буде повзти і просити нашої милостині. Не будуть львів’яни повзти, не будуть просити милостиню. Так, ми розуміємо, що ми живемо в країні, де, на превеликий жаль, є такі правила гри. Я думаю, що ми переможемо і дальше будемо гідно тримати свою чітку позицію».

Нагадаємо, 15 березня, Петро Порошенко під час виступу на засіданні Ради національної безпеки та оборони зазначив: «Хіба годиться в такий от спосіб (йдеться про блокаду торгівлі з ОРДЛО) відволікати увагу від провалів свого лідера, який за два з половиною мерських терміни не спромігся вирішити найгострішого комунального питання і буквально засипав сміттям найкрасивіше європейське місто України?».

Також нагадаємо, що починаючи з жовтня 2016 року, працівники Національної поліції зафіксували 21 факт перевезення сміття із Львівської області у інші регіони країни. У кожному з випадків водії сміттєвозів намагались вивантажити сміття у непередбачених для цього місцях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ