Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Було б краще, якщо б перемогли 3:0, - тренер збірної України

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував в ефірі каналу "Інтер" перемогу над збірною Франції.

- Перед грою вірили, що можете перемогти Францію?

- Якщо б не думали, що можемо перемогти Францію, на матч б не виходили. На такі ігри налаштувати футболістів не треба. Ми лише нагадали їм, що все залежить від них самих. Такі ігри просто так не виграються. Основним чинником у цьому поєдинку була психологія. З мінусів в нашій грі відзначу той факт, що пресинг у нас сьогодні не вийшов.

- Українська команда грала дуже дисципліновано, але початок атак давався важко. Що сказали гравцям у перерві, щоб змінити ситуацію?

- Сказав, щоб виконали ту настанову, яка була перед грою, тому що дещо у нас, дійсно, не виходило. Сказав, щоб люди рухалися швидше, і навіть граючи без м'ча, аналізували, як зіграти, коли м'яч отримають.

- Була особлива хитрість в обороні проти Рібері?

- Ми переглядали ігри збірної Франції і бачили цього гравця у справі. Ми вибрали той спосіб захисту проти нього, який і допоміг його в підсумку нейтралізувати.

- Як будете грати у Франції без Федецького, який сьогодні закрив Рібері?

- Будемо думати, час ще є.

- Ви попереджали гравців про те, що арбітр швидкий на розправу?

- У нас багато футболістів перед грою були "підвішені" на картках. Так що ми проводили з ними розмови, попереджали, щоб з їхнього боку не було відповідей на провокації, розмов з суддями. Що вийшло, то вийшло.

- 2:0 - міцний результат?

- Це ми дізнаємося після другої гри. Було б краще, якщо перемогли 3:0. У нас були моменти, які дозволяли зробити рахунок більшим.

- Як вам Франція? Очікували від них більшого?

- Ми переглянули багато їх ігор - і у відбірковому турнірі, і їх товариські матчі. Команда укомплектована сильними футболістами, які є лідерами у своїх клубах. Франція є Франція. Вони діяли сьогодні, як їм належить. Вони почали здавати вже за рахунку 2:0.

- Який був переломний момент у матчі?

- Коли гол забили.

Футбол 24
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ