Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бюджет готовий до другого читання і вже у Раді, - Гройсман

Кабінет міністрів підготував проект Бюджету-2017 до другого читання і передав його парламенту. Про це повідомив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Ми, як і обіцяли, підготували до другого читання Бюджет-2017 і направили його до парламенту. Він буде опрацьований у парламентських комітетах, і я би дуже хотів, щоб ми у терміни, визначені законом, ухвалили Бюджет і увійшли у 2017 рік прогнозовано", - написав глава уряду.

Він також зазначив, що наразі розробляється якісний механізм соціальних компенсацій, який дозволить малозабезпеченим родинам отримати персональну знижку на увесь спектр житлово-комунальних послуг.

"Окремо хочу сказати, що я розумію, наскільки сьогодні важко жити людям. І ми можемо побудувати якісний механізм соціальних компенсацій. Одним із таких механізмів є субсидії, які дозволять родині з невисокими доходами отримати персональну знижку при оплаті не тільки за газ або опалення, а й на увесь спектр житлово-комунальних послуг. Тож якщо ви ще не оформили субсидію, зробіть це!" - закликав Прем'єр.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ