Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бюджет Львова за 9 місяців виконано на 95,8%

Обсяг доходів загального фонду міського бюджету Львова на цей рік затверджений (без врахування міжбюджетних трансфертів) в сумі 1 062,9 млн гривень. Про це сьогодні, 12 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради нагадав керівник департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук.

 

Відтак, за 9 місяців до загального фонду міського бюджету без врахування міжбюджетних трансфертів надійшло 744,5 млн гривень, що становить 70% річного плану. План за 9 місяців було виконано на 95,8% - місто недоотримало 32,8 млн гривень. Проте порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження збільшилися на 7 млн гривень.

 

Менше надходжень надійшло з таких статей, як плата за державну реєстрацію суб’єктів підприємницької діяльності, плата за торговий патент на деякі види діяльності, єдиний податок, плата за землю, оренду майнових комплексів та інше.

 

Зокрема, за 9 місяців в міський бюджет за державну реєстрацію суб’єктів підприємницької діяльності надійшло 302,3 тис грн., що становить 71,2% від запланованого.

 

Натомість зафіксовано понадпланові надходження податку з доходів фізичних осіб – 101,7%. або 554,5  млн гривень. Проте порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зменшилися на 13,9 млн. гривень.

 

Також на 9,9 млн грн збільшилась заборгованість по заробітній платі працівників різних галузей економіки Львова. У зв’язку з цим міський бюджет недоотримав податку з доходів фізичних осіб 1,2 млн грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ