Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бюджетна комісія облради пропонує 15 млн грн за перевезення пільговиків

31 березня відбулося засідання бюджетної комісії Львівської обласної ради, на якому, зокрема, розглянули депутатський запит голови депутатської фракції "Українське об'єднання патріотів – УКРОП" Петра Жукровського про недопущення припинення перевезення пільговиків у приміських та міжміських маршрутах.

У своєму запиті Петро Жукровський пропонував виділити з обласного бюджету кошти на відшкодування пільгових перевезень. Бюджетна комісія підтримала  цю пропозицію і погодила виділення з обласного бюджету коштів на відшкодування перевезення пільговиків до 1 липня цього року. Пропонуватиметься виділити 10 млн грн на відшкодування  перевезень  в автотранспорті і 5 млн грн – в залізничному транспорті. Це питання винесуть на затвердження найближчої сесії Львівської обласної ради. Після 1 липня на Львівщині буде впроваджуватися система монетизація пільг.

"Члени бюджетної комісії вирішили підтримати наше прохання про пільговий проїзд для мешканців області. Сподіваюся, що на сесії обласної ради депутати підтримають зміни до бюджету", - зазначив депутат обласної ради Петро Жукровський.

Нагадаємо, що 21 березня на черговій сесії Львівської обласної ради голова фракції УКРОП у ЛОР Петро Жукровський озвучив запит до голови ЛОР і голови Львівської ОДА, в якому висловив обурення намірами перевізників Львівщини з другого квітня позбавити права на пільговий проїзд у маршрутках більшості категорії пільговиків. У цьому запиті укропівці вимагають не допустити припинення перевезення пільговиків та ініціюють пропозиції, які підтримали сьогодні на бюджетній комісії Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ