Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Cадовий вітає рішення Димінського будувати новий стадіон

Андрій Cадовий вітає рішення Димінського будувати новий стадіон, про це йдеться в його заяві, оприлюдненій прес-службою Львівської міської ради.
  Заяву міського голови подаємо нижче:
“Рішення власника ФК «Карпати» будувати у Львові новий стадіон на базі «Прогресу» я вітаю. Чим більше спортивних споруд матиме місто, тим краще. Сподіваюсь, ФК «Львів» також зголоситься відремонтувати один зі львівських стадіонів. Такі ініціативи з їх сторони вже були. Ще один стадіон ми будемо будувати до Євро-2012.
Що стосується намірів керівництва ФК «Карпати» вивезти команду зі Львова на момент будівництва – то це нонсенс. «Карпати» мають усі можливості грати на «Україні». Зрештою, можуть за 1 гривню в рік взяти цей стадіон в оренду до 2012 року з подальшою пролонгацією договору. А вивозити команду, яка все своє життя грала у Львові, не можна. «Карпати» були створені львів’янами і команда не може ставати заручником чиїхось тимчасових примх і шантажу”.
Нагадаємо, сьогодні під час прес-конференції Петро Димінський заявив, що ФК „Карпати” зіграють останній матч на стадіоні „Україна”, а з 2007 року гратимуть найімовірніше в Івано-Франківську або Тернополі. Тренування проводитимуться на стадіоні „Прогрес”, який Петро Димінський пообіцяв збудувати за рік. Стадіон вміщатиме 5 тисяч глядачів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ