Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ затримала на хабарі посадовців Київської митниці

Сьогодні, 25 травня, співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі трьох посадовців Київської митниці. Про це повідомляє прес-служба СБУ на Facebook.
СБУ
СБУ
СБУ
СБУ
1/2

Правоохоронці встановили, що митники вимагали дві з половиною тисячі доларів США від бізнесмена, який займається імпортом товарів. У таку суму зловмисники оцінили неперешкоджання у митному оформленні вантажів.

Оперативники спецслужби затримали у різних місцях столиці головного державного інспектора управління адміністрування платежів Київської митниці та заступника начальника одного з відділів митного оформлення митного посту «Південний термінал» згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання частини хабара.

СБУ
СБУ
СБУ
СБУ
1/2

Приймається рішення щодо процесуального затримання третього спільника ‒ одного з керівників митного посту «Південний термінал».

Наразі відбуваються обшуки за місцями роботи та проживання фігурантів справи. Відкрито кримінальне провадження за ст. 368 Кримінального кодексу України.  Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ