Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чаплінського зобов’язали інформувати про надання містобудівних умов та обмежень

Юліана Чаплінського, начальника управління архітектури Львівської міської ради, зобов’язали інформувати виконавчий комітет ЛМР про надання усіх містобудівних умов та обмежень. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 1 квітня, на засіданні виконкому ЛМР, інформує кореспондент Гал-інфо.

«Така наша позиція пов’язана із тим, щоб громадськість та журналісти  були більш поінформовані про об’єкти будівництва на території міста Львова», - зазначила Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР.

Міський голова Львова, Андрій Садовий підтримав пропозицію.

Відтак, тепер Юліан Чаплінський на кожному засіданні виконавчого комітету повинен інформувати про розгляд заяв фізичних та юридичних осіб щодо видачі містобудівних умов та обмежень, також  про причини скасування чи зупинення дії містобудівних умов та обмежень, здійснених у порядку нагляду Департаментом державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області. 

Нагадаємо, учора, 31 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати не підтримали питання про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради. Відтак, вони не дали виконкому право роздавати містобудівні умови та обмеження. «За» таке рішення проголосувало тільки 32 депутати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ