Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Частина Львова буде без води

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», у зв'язку з плановими роботами по заміні запірної арматури на насосній станції «Миколаїв» сьогодні, 24 січня, з 9.00 год ранку водопостачання частини міста Львова здійснюватиметься з пониженим тиском води. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Фото з ТвоєМісто.

Зокрема, перебої з водопостачанням відчуватимуть такі райони міста: Франківський; Сихівський район, обмежений вулицями  Стрийська, Максимовича, Броньова, Гашека, Скорини, Демнянська, Боднарська, Хуторівка, Чукаріна, Хоткевича, Ч.Калини, №35-77, №36-62, Довженка, Козловського, Манастирського, Зубрівська; житловий масив «Новий Львів»; центральна частина міста; Залізничний район, обмежений вулицями С.Бандери, Городоцька, №2-110, №3-125, Листопадового Чину.

«Для виконання ремонтних робіт нам доведеться тимчасово зупинити найбільший водозабір у Стрию, а водопостачання міста будемо здійснювати з водозбірників. Відтак воду подаватимемо за графіком з 18.00 до 20.00 год 24 січня, та з 6.00 до 8.00 - 25 січня. У інші години доби водопостачання здійснюватиметься з пониженим тиском. Налагодження стабільного водопостачання очікується з 25 січня 2017р. з  18.00 год», - повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ