Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Частину вул. Зеленої перекриють до кінця року

З 8 вересня, з 08.00 і до 20.00 30 грудня, буде перекрито рух транспортних засобів від будинку № 261 на вул. Зеленій до житлового масиву «Пасічний». Перекриття руху транспортних засобів зумовлене проведенням капітального ремонту дороги, повідомии у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Роботи виконує ТзОВ «Альтіс-Спецбуд» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, вкінці серпня розпочалися роботи з реконструкції дороги від вул. Зеленої, 261 до житлового масиву «Пасічний». Вартість робіт ставитиме 5 млн. грн. Роботи триватимуть до кінця року.

«Оскільки цей квартал активно розбудовується, то є потреба, щоб була добра дорога. Також ремонт цієї дороги буде одним із способів розвантажити вул. Зелену. Ми зменшимо потік машин і, тим самим, створимо комфорт для мешканців у районі. До кінця року роботи будуть завершені», - розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ