Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чех пропонував львівському прикордоннику 100 доларів хабара

Впродовж вихідних прикордонники Мостиського загону попередили перевезення через українсько-польський кордон без дозвільних документів зброї та зафіксували черговий факт дачі неправомірної винагороди правоохоронцям. Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Так, в пункті пропуску «Шегині» було виявлено в двох випадках пневматичний пістолет та стартовий револьвер, спеціально переобладнаний для бойової стрільби. У водіїв, що їх перевозили, не було жодних дозвільних документів, відповідно зброя була вилучена  працівниками Нацполіції України.

Також, у сусідньому пункті пропуску «Краковець» громадянин Чехії, запропонував прикордонникові хабар. Через перевищення терміну перебування в Україні правоохоронці відмовили йому у пропуску, однак чоловік спробував підкупити військовослужбовця, запропонувавши 100 доларів США за незаконний пропуск. Неправомірні дії подорожуючого були детально задокументовані, а про виявлення ознак кримінального правопорушення  прикордонники проінформували працівників Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ