Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гандболісти КДЮСШ-ЛДУФК матимуть скорочену підготовку: через брак грошей

Львівська гандбольна команда КДЮСШ-ЛДУФК, що виступає у чемпіонату чоловічої Суперліги, вийде з відпустки наприкінці серпня. Через брак коштів команда не має змоги готуватися до сезону, що повинен розпочатися 10-11 вересня.

Про це розповів головний тренер команди Валерій Мельник.

«Ймовірно, зберемося 20-25 серпня й розпочнемо підготовку у Львові, - каже Валерій Мельник. – Звісно, терміну у два тижні нам буде замало, але ми є заручниками ситуації, тому нічого зробити не зможемо. Будь-які навчально-тренувальні збори впираються у кошти, а вони у нас дуже обмежені. Незважаючи на фінансові проблеми, ми заявилися на наступний сезон до чоловічої Суперліги, навіть заплатили вступний внесок. Проведемо двотижневі збори у Львові: працюватимемо як і над фізичною підготовкою, так і над тактико-технічною. Планується, що у наступному сезоні у чемпіонаті Суперліги зіграє сім команд, одна з яких представлятиме Маріуполь. Під питанням участь у чемпіонаті полтавського «Динамо». Цю команду допустять до змагань, якщо «динамівці» погасять борги за минулий сезон.

 Нагадаємо, у липні КДЮСШ-ЛДУФК взяв участь у чемпіонаті України та Кубку України з пляжного гандболу. На чемпіонаті України галичани посіли сьоме місце, а у Кубку – четверте.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ