Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Через депутатів-хабарників від «Самопомочі» хочуть забрати антикорупційну комісію

У Львівській обласній раді обговорюють можливість забрати у фракції «Самопоміч» керівництво депутатської комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики. Комісію очолює депутат від «Самопомочі» Роман Кізима.

Як стало відомо Гал-інфо, таку пропозицію озвучив керівник фракції УКРОП Петро Жукровський під час засідання президії Львівської облради.

Як пояснив у коментарі Гал-інфо Петро Жукровський, за час перерви у роботі сесії на хабарі зловили двох депутатів від фракції «Самопоміч» у Львівській обласній раді.

«Постає питання, чи має після цього моральне право фракція «Самопомочі» керувати комісією, яка займається антикорупційною політикою. Наразі є підтримка щодо цього і від інших депутатів. Питання залишається відкритим, поки триває слідство», - сказав Жукровський.

Він також додав, що сама «Самопоміч» на своє виправдання пояснювала затримання депутатів-хабарників «політичними репресіями».

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у червні на хабарі зловили депутата Львівської облради від «Самопомочі» викладача Львівського національного університету імені Івана Франка Андрія Прокопіва.

У липня на хабарі затримали депутата Львівської обласної ради від "Самопомочі", завідуючого опіковим відділенням 8-ї клінічної лікарні Василя Савчина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ