Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Через Краківець намагались провезти 51 тис. пачок цигарок

На Краківці завершено підрахунок контрабандних цигарок, що були сховані у пиломатеріалах, повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

За результатом поглибленого огляду вантажівки та вилучення цигарок з дерев’яних брусів, що тривало понад 15 годин у пункті пропуску «Краковець», кількість контрабандних цигарок «Marble» та «Фэст» без акцизних марок склала 51 тисяча 600 пачок (понад 103 ящика). Попередня сума оцінки – понад 566 тисяч гривень. Цигарки та спеціально підготовлені для їх прихованого переміщення дерев’яні бруси вилучено. Тривають перевірочні заходи. 

Нагадаємо, що вчора зранку в пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, прикордонники разом з працівниками митниці, враховуючи ризик прихованого переміщення контрабандних товарів у вантажі, направили на додатковий огляд одну з вантажівок, що вивозила за кордон пиломатеріали обрізні, хвойних порід. Невдовзі у дерев’яних брусах правоохоронці знайшли вкладення з пачками цигарок у попередньо зроблених пропилах, по 30 пачок в кожному, тому розпочали розвантаження та перевірку пиломатеріалів.

На Краківці завершено підрахунок контрабандних цигарок, що були сховані у пиломатеріалах За результатом поглибленого...

Опубліковано Державна прикордонна служба України-Західний кордон 23 березень 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ