Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через ожеледь у двох областях обмежено рух, у 5 - критичний рівень аварійності

Через несприятливі погодні умови та ожеледь на дорогах у двох областях тимчасово обмежено рух великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту.

Як повідомили у ДержНС з посиланням на дані Укравтодору, обмеження зокрема стосуються доріг Вінницької та Хмельницької областей: на Вінничині рух обмежено для автобусів на дорогах загального користування місцевого значення з 6:00 3 лютого, на Хмельниччині -  руху великовагового транспорту та автобусів по дорогах місцевого значення з 5:00 3 лютого.

Про відновлення руху буде повідомлено додатково.

Окрім того на Закарпатті на дорозі сполученням Свалява – Мукачеве у с. Пасіка через загрозу підтоплення приватних будинків облаштовують загородження з мішків  з піском, дорогу перекрито для транспорту з 2 лютого. Об’їзд здійснюється по дорозі М-06, яка проходить паралельно.

У Житомирській області рух автобусів дорогами загального користування місцевого значення з 13:30  4 лютого відновлено.

Як повідомили у Нацполіції, у Житомирській, Чернігівській, Сумській, Черкаській та Кіровоградській областях зафіксовано критичний  рівень аварійності, яка перевищує 50%. 

Високий рівень аварійності залишається у Львівській, Чернівецькій, Полтавській, Херсонській, Харківській та Луганській областях.

За даними  НП, за минулу добу на автошляхах України загинули 9 осіб, травмовано 60.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ